Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en lögn.

I vägkorset med ensamhetens krona. Då i dimma.

Stämmans val. Leende inför.

Att lämna,tid.

Spelar fia. knuffas inte.

Seglar med lärkan.

Sen får vi se.

- Nu ljuger jag igen, det var inte så det var!

För när dimman slukat

allt.

Fanns bara bilden kvar.




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-01 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
'Ännu en lögn.
I vägkorset med ensamhetens krona'

klick, +
2015-05-07

    ej medlem längre
Så vackert och sorgligt - vi har svårt med sanningen ibland.
2014-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poesi. Att frisera verkligheten gör man ibland.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo