Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis på födelsedagen, mamma! (Nu även med författarens inläsning av texten.)


Vårens dotter

Vårens dotter, född idag,
Ett barn av sommarkärlek.
Tror på värme om ett tag,
trots en morgon gråblek.

Söker tecknen att det våras
att en sommar är på väg.
ser mot solen, ögon tåras,
solen stiger, visst så säg!

Fira dagen, gläds åt livet!
Det är ju vår rikedom.
Visst finns frågor, det är givet,
men njut då dagen går i blom!

-------------------------
Bilden är från midsommarfirandet 2010




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 642 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-02 11:43



Bookmark and Share


    FlowerPower
SÅ fin, Tobbe! ??
2014-03-22

    ADI Nehlin
vacker hyllning
2014-03-04

    Annika J
Jag blir så glad av din dikt, "tror på värme om ett tag"!
2014-03-02

    Birgersdotter VIP
Fin hyllning
2014-03-02

  © anakreon VIP
Ljusets värme nalkas
till var moders glädje
att den saknats länge
måste alla medge.
Applåd av
Calle
2014-03-02

  anits VIP
En fin hyllning till din mamma!
2014-03-02

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-03-02

  Eva Langrath VIP
Fin hyllning
2014-03-02

  walborg
Härliga rader och bild om att ta emot livets gåvor
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)