Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/floricum....


K O N K U R S .































vänlighet:



en av de ytterst


få mänskliga tillgångarna





- som inte kan gå i konkurs.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 342 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-03-02 17:44



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sant
2014-03-14

  livets_vår_51
En vän mår man alltid bra av! Även om vännen är en vän bortom livet
2014-03-09

  bittemi VIP
Så sant! vänlighet smittar och sprider mer vänlighet
2014-03-09

  Teresia Ridell
Nja..kanske personlig konkurs för den som ger och ger men ej blir lika bemött..
2014-03-08

  Anya VIP
Roligt att blanda mänsklighet med ett så ekonomistiskt ord som konkurs.
2014-03-04

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-03-04

  Angel of love
Så sant...
2014-03-04

  Fredrik P. VIP
Som jag minns det kunde
även kronofogden le gott.
2014-03-03

    ej medlem längre
Sant.. den behöver aldrig sina. Skönt med värden som inte påverkas av Börsen
2014-03-03

  Ingrid Trolle
Just så
är det!
2014-03-02

    ej medlem längre
Sant...
2014-03-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bravo!
2014-03-02

    ej medlem längre
Word!
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden