Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar er...

Jag saknar er
jag saknar er värme.
Jag saknar att komma hem
känna att ni älskar mig gränslöst.
Jag saknar att prata med er
även att sitta tillsammans tysta.
Det är så mycket jag vill dela och berätta
kommer på mig att vilja ringa ibland.
Känner mig lite svajig och rotlös
lite vilse i verkligheten.
Inte visste jag att saknaden
fortfarande skulle vara så stor.
Det är så mycket jag fortfarande vill säga
trots att vi redan sagt allt ....
Allt medan tiden går förstår jag det jag redan visste
vilken tur jag haft som har så underbara föräldrar.
Nu är ni båda döda
så otroligt sorgligt det kändes att skriva.
Vi sa och visade ofta hur mycket vi betydde för varandra
men oj vad saknaden gör ont ibland.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 749 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-03-02 22:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör kram...
2014-04-03

  HelenaW
Ja, saknaden finns där.. Mycket fin skrivet.. applåder!
2014-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, saknaden känns...mycket ömt och fint skrivet...
2014-03-09

  Ingrid Trolle
Mycket ömt och vackert
diktat om kärleken som
aldrig dör och den stora
saknaden.
2014-03-05

  Connie
Så fint och kärleksfullt skrivet, jag blir otroligt berörd! Jag vet att de vakar över dig! Kram
2014-03-04

  Mona Nordkvist VIP
Så fint skrivet.
2014-03-04

  Nina.H
Varmt skrivet om din sorg och saknad.. berörande!
2014-03-04

  anits VIP
Så vackert skrivet om sorgen och saknaden efter någon man älskar.
2014-03-03

    ej medlem längre
Kärleksfullt om saknaden, känner igen känslan..
2014-03-03

  Lars Hedlin
Så fint skapat!
2014-03-03

  Lena Själsöga Keijser
det är ju
en vackersaknad
den lever i alla de rörelser ni vandrat
2014-03-03

  Eva Helene VIP
Vackert och med kärlek skrivet om sorgen och saknaden efter älskade föräldrar.
2014-03-03

  Yrre VIP
Hua själv bävar jag för den dagen! Berörande skrivet detta.
2014-03-03

  Angel of love
Väldigt öm och vacker text om saknaden.

2014-03-03

  Katinka VIP
Kärleksfullt beskrivet. Saknaden känns.
2014-03-03

    ej medlem längre
Saknaden försvinner aldrig!!! och varför skulle den?

Fint skrivet, mycket fint
2014-03-02

  mickech
Precis så är det, Mycket bra skrivet!
2014-03-02

  walborg
Så fint och kärleksfullt Du skriver - är det inte så att de bor inom Dig för alltid och lyssnar och bär Dig alltjämt med sin kärlek?
2014-03-02

  Eliza-69
Vackert nära kärleksfullt till dina kära <3
2014-03-02

  Popangelov VIP
Vackert och berörande skrivet.
2014-03-02

  ULJO
Vilken underbart vacker hyllning, förstår verkligen hur mycket de betytt för dig
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP