Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår


Han kom på sin cykel

det var vår

dagen var mer än vanligt

timmarna kändes fler

mörkret fått begränsat

utrymme

synen kändes mer

dagen fått större utrymme

__________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-03 10:11



Bookmark and Share


  PkA
Gillar "Dagen var mer än vanligt".
Träffande på hur dagarna känns precis nu.
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén