Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ven är jag egentligen?

Vem är jag egentligen?
Jag vet inte längre
Bara för två år sen visste jag vem jag var.
Jag kände mig själv så väl.
Och jag var stolt över vem jag var.
Men sen hände det något
Mitt livs grymmaste tid kom med upprepade våldtäkter, misshandlar och hot.
Jag förlorade mig själv på något sätt.
Dom förstörde mig så grymt mycket.
Lämnade kvar ärr som aldrig någonsin kommer gå bort.
Minnen som jag nästan hela min vanka tid tänker på.




Prosa (Kortnovell) av nisandenise
Läst 377 gånger
Publicerad 2014-03-03 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nisandenise
nisandenise