Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äter mig med dina kåta ögon






Dina

Kåta ögon

Kan få mig att stå

Naken framför dig

Dina heta och hungriga

Blickar vill äta och sluka

Min kropp från topp till tå

Tills du är mätt och belåten


Av Mig







Fri vers av Eliza-69
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-04 00:21



Bookmark and Share


  Yeppis
Jösses,lördagsgodis :)
2014-03-06

  Lars Hedlin
Vilka gotte grisar ni är ;) kram
2014-03-05

    ej medlem längre
Morr
Dubbel morr
Trippel morr
2014-03-04

    ej medlem längre
Helt sant..så är det..bra fångat <3
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69