Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/delatum......


S-T-Y-C-K-A-D




















slipad värre än


SÅGVERKET i byn,



skrev Olofsson dikter


bortom det vanliga.



förutom de obskyra ordbilderna,


flöt bokstäverna


nerblodade av en realism


endast KRIMINALTEKNIKER

och Begravningsbyråer skärskådat.





Olofsson var helt enkelt

omöjlig att kringgå,


men att läsa dennes lyrik,


var alltid med livet som insats.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-05 14:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tar mig några lugnande ord ... och läser med ena ögat stängt...
2014-03-08

  Anya VIP
Vem var denne Olofsson. Jag blir rent nyfiken. Låter lite som en förlaga till Dexter (en amerikansk serie som klassats som en av de bättre, handlar om en seriemördare).
2014-03-05

  Ingrid Trolle
Hu!
Dina ord om
Olofsson får
håret att resa
sig på mitt huvud.
Hemska bilder.
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden