Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Vårtunna

Våren
kommer
paketerad
i tid

en plåttunna
faller omkull
kommer i rullning

tills det
tar stopp

då kommer
våren

all världens
fågelsång

ryms 
i en ekande
tunna

varje
blomster
har sin
kopia

i plast

våren är
logistik

leverans




Fri vers av Petter Wingren
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-06 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren