Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner

håller stenhjärta. mörklagda sorg. länder av drömmar. håller kraftroten.

du ser men känner inte igen mig direkt. en ökens distans och fysiska karaktär.

är vattenhjärtat. du dränker mig. tänker på historiens atrocities. som ett dimhölje-

röker i fönstret läser min text om igen om igen röker i fönstret dricker kaffe.

glasskärvor. år följda av olycka. möjligheten att se det vackra.




Fri vers av _River
Läst 171 gånger
Publicerad 2014-03-06 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_River