Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthål

Och du talar
talar igen med mörkermun
i ett natthål vi kurar

Bygger murar

Tankar eskalerar
inne i kärnan
är det så hårt
så kallt

Och jag undrar
är din röst mitt eko

Är kylan ensamheten
Och du min längtans irrsyn




Fri vers (Fri form) av _River
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-11 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_River