Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har mig

Du har mig du blodtörne
Rivhjärta, Flodland

Du har mig
Slättmark, jordfågel

I namnet du bär finns namn och meningar
Och tankar jag tänkte
Du har mig om och om igen
För dig jag faller
Faller luftsvindel




Fri vers (Fri form) av _River
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-24 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_River