Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänK änDå så likA vi är

vi människor
samma hela jävla tiden
lite tråkigt kan man tycka
men
jaha
så är det ju
ändock så väldigt intressant att se

på något vis tror man som ung att orginallitet finns
men
sen när man blir lite äldre klokare förstår man
att det bara är olika val
likadana är vi alltid
samma känslor
samma behov
osv
fast vi fantastiskt nog
kan uttrycka dom olika
även om
vi alla är
ett




Fri vers av kråkan VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-07 00:00



Bookmark and Share


  Drömfångare
Är det inte det som är häftigt med människor :)
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP