Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar på texten städning, av molnspanare


Kritik på en text (1083)





Få saker är så underbara
som stunder av städning
det blir så rent och prydligt
att man bara vill smälla av.

Att stryka och laga mat är
två andra höjdare. Att läsa
om städning är som att få
mentala multipla orgasmer.

Vad skall man väl med alkohol
och knark till när det går att
smälla av hemma bara genom
att gå omkring och hushålla?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-07 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP