Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du hur regnet förstörde rosorna

Minns du hur regnet förstörde rosorna den där sommaren. Hur de ruttnade innan de ens hunnit slå ut. Minns du de bruna kanterna som åt sig in över det vita. Jag minns att jag tänkte; att vi blev lurade på rosorna i år. Jag tänker att jag borde säga någonting om att det var länge sen jag började göra dig illa. Men det finns ingen plats för förlåtelse om den som säger förlåt inte har någonting annat att komma med, än det den hade att komma med förut. Jag tänker istället sömn, rosor och varsamhet. Jag tänker att det ännu en gång snart är vår. Att mars är mars och april ska bli april. Igen.




Fri vers av Laisa
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-07 12:19



Bookmark and Share


  madinsane
gillar stämningen här. och är särskilt förtjust i "Jag minns att jag tänkte; att vi blev lurade på rosorna i år. Jag tänker att jag borde säga någonting om att det var länge sen jag började göra dig illa." det rymmer så mycket. som en uppgiven confession levererad med en sorgsen axelryckning. aj lajk ölåt.
2014-03-08

  träsnidaren
Närvarande och känslosam text.
Mycket vacker.
2014-03-07

    Den som skriver
så himla bra skrivet. jag känner regnet.
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Laisa