Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VART HAR DU VARIT

 
Ref. till en av mina sånger


 

Vart har du varit i hela mitt liv
Vart sände dej stjärnorna först
Varför kom du när löven gulnar
och i mej de blåser en höst

Jag villl känna din värme för evigt
Jag vill känna dej här och nu
Jag vill inte att stormen ryter
när min längtan är bara du
när min längtan är bara du




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-07 14:44



Bookmark and Share


  aol
verkligen så berörande fint skaldat ett klart bokmärke,
2014-03-07

  Johan Strömstedt
Jag tycker du beskriver begreppet och ordet längtan på ett fint och innerligt sätt.
2014-03-07

    Dan Myrbeck
Bättre än Melodifestivalen!
2014-03-07

    ej medlem längre
Vacker sång du har!
2014-03-07

    ej medlem längre
Vilken underbar melodi du har här Maj-Lis...

ps. texten är inte så illa den heller ;)
2014-03-07

  Lars Hedlin
VAckert framfört!
2014-03-07

    ej medlem längre
Så fin...vill höra musik till de orden
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP