Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där känslan

Den där känslan,
När inspirationen börjat flöda,
och når fingertopparnas spets,
När den trycker och trampar,
och skriker att den ska ut,

- Men ännu inte är riktigt redo -

Då fylls min kropp av kolik,
som om ett foster skulle förlösas,
ger inspirationen fingrarna intensiva värkar,
Som om vattnet har gått,
Och jag,
Jag kan inget göra,
Än att vänta.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 415 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-07 19:44



Bookmark and Share


    Bellan25
Oerhört stark! <3
2014-05-21

  Connie
Jag väntar med spänning på vad det blir ;)
2014-03-31

  Bjarne Nordbö
Jo du, stor igenkänningskänsla här. Snyggt snickrat.
2014-03-29

  Quasimodo
Känner igen denna känsla när känslan och viljan, nästan spränger en och då ska man vänta!?
2014-03-11

    ej medlem längre
Intressant jämförelse. Har läst att ordet magister är hämtat ur ordet majuetik, eller hur det stavas på latin, som liksom betyder barnmorska för kunskap, ungefär.
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra