Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det konstigt att jag älskar dig?

Är det konstigt att jag älskar dig
när jag vet att du stannar
fast att jag är ledsen,
fast att jag är arg,
fast att jag gör a l l t för att bli av med dig?

Är det konstigt att jag älskar dig
när jag vet att du stannar
ända tills du räddat mig





från livet?




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 574 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-03-23 08:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta måste vara den förutsättningslösa kraft som kallas "kärlek" - när den är som mest verksam. Och kvinnan är suverän på att visa den! Du också!!
2019-01-09

    Svarte Petter
det finns olika sorters kärlek.
2015-03-23

    ej medlem längre
Ärliga ord av kärlek. Mycket vackert.
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra