Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?

Ser du
hur marken rör sig
upp och ner
i takt med din
bröstkorg?

Ser du
hur vindarna rycker av
hela trädkronor
såsom du sliter loss allt
ditt lockiga
hår?

Ser du
hur världen byggs upp
och rivs ner
precis som
du?

Ser du verkligen
vad
som
händer

med ögonen stängda?




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 550 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2014-07-15 14:58



Bookmark and Share


    Bellan25
Du är så duktig!! <3
2015-01-01

  Margareta Wersäll
En bild av ett universellt seende som vi blundar för - så väsentligt att behålla! Snälla Nolltillhundra - fortsätt att skriva dina tänkvärda dikter!
2014-11-15

  eldkastare
Magiskt.
2014-11-03

  Onders
åfyfan
jag ser
2014-10-17

  frosthjärta
jag ryser. otroligt fint
2014-07-20

  Rochester
Fin dikt, dock lite tveksam till radbrytningarna.
2014-07-17

  Ali D VIP
Mycket fin

livets "kretslopp" läser jag

Ali
2014-07-15

  Hans Christian
Älskar upprepningen "Ser du..."
Tycker väldigt mkt om denna dikt!
2014-07-15

  Marianne Räf
Det där är frågor, som jag också
ofta ställer mig. Tänkvärt å bra!
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra