Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORO

 

 

En fågel i mej är vilsen

Fladdrara oavbrutet
och vill komma ut

Ger mej ingen ro

Genom mina ögon
söker den lugnet

Kvider,kvider
och endast jag hör

Men jag kan inte
hjälpa den
att fly

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-07 20:31



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint beskriven känsla!
2014-03-08

  stig wikman
SÅÅÅÅÅ
VACKERT SKRIVET
MAJ-LIS.

STOR VARM KRAM
TILL DEJ .
( and the birds to )
2014-03-08

    ej medlem längre
Det kan vara svåra stunder när oron inte vill släppa.
2014-03-07

  mickech
En sådan oro känner vi nog lite till mans!
2014-03-07

  M M Mannheim VIP
Ja staten har satt en bur över oss. Ingen tycks få vara fri i en demokrati!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP