Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild no. 56

     Jag trodde om kärleken att den var kärlek, att liv var liv och död var död. Jag trodde att det som låg i fjärran var långt borta, och att det som var nära var nära. Jag trodde att dagar var dagar och att tid var tid.
     Jag trodde att människorna var människor och att ljuset var ljus, även då det falnat och givit vika för natten. År till år, vener till träd, så väl hade jag aldrig känt livet, aldrig upplevt det eviga intet eller hur omöjligt det var att upphöra. En dags rymd trodde jag vara varken kortare eller längre än den föregående. Den gick mig aldrig förbi, alltid kände jag den som oändlig.


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 541 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-08 05:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta vackra trodde
med din stämmas ton

begrundan
instigan

detta trodde
andas ut
in i oändligheten
2014-03-11

  AgnesP
Åh så bra. Helt enkelt.
2014-03-11

    ej medlem längre
Det slår mig när jag ser bilden intill din fina text, att det är som en allvarlig jan-stenmark-teckning. gillar ditt lugna mörker.
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson