Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Dropptolk

Var
planet

har sin
bana
att nöta

var kropp
vet
sin säng
sin längtans
vana

vart
parti
sitt folk
sin fana
sin röta

var själ
sitt hopp
sitt 
perspektiv

varje
sträng
klingar ren
i musikalitet

ett eget
liv
har var
trumpet

var sten
sin blöta
droppe

att
tolka

var droppe
sin 
sten

att 
urholka




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-08 06:36



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Mycket fint skrivet!
....var skog har nog sin källa.............
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren