Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Jag vill minnas,
Jag vill glömma,
Jag vill titta,
Jag vill blunda,
Jag vill fly,
Jag vill florera,
Jag vill leva,
Jag vill dö,

Och så frågar hon: "vad vill du?"
Jag svarar att jag inte vet.

Men egentligen vet jag,
Att det jag vill,
är allt.





Fri vers av Nolltillhundra
Läst 355 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-03-08 08:47



Bookmark and Share


    jordmatt
Här har du skrivit något jag har velat läsa.
Speciellt florera och ordet allt men också det att det finns fler som både vil leva och dö/slippa, och allt.
En lätt och luftig och rolig dikt som väljer ett öppet varande.
Mkt fin.

2014-03-10

  Angel of love
Väldigt bra förmedlat.
2014-03-10

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
2014-03-09

    ej medlem längre
Starkt förmedlat
2014-03-09

    ej medlem längre
åhhhh
2014-03-09

  Densen VIP
En sån där text som man får meditera på ett tag;)

Fint där!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra