Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/precencicatum.....


A U R A .






















han hade aldrig trott


på dom där människornas


"babbel" om sk aura.




en dag fick han


slaget av en ingivelse,


så stark att hans liv



förändrades helt


och från grunden.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-08 09:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så sker det
så sker det
2014-03-14

  Quasimodo
Tack Gud för dessa ingivelser som kommer och vi får!
2014-03-12

    ej medlem längre
Allt kan inte förklaras.. som tur är återstår många gåtor. Hur uppkommer en så stark ingivelse?
2014-03-10

  Ingrid Trolle
Väcker frågor
naturligtvis.
Hur förändrades
han, från vad och
till vad?
2014-03-08

  Rozsi.kovacs

vilken vacker insikt han fick till slut
vackert sken
2014-03-08

  Teresia Ridell
Ingen är bättre el sämre än att man kan ändras.. Tänkvärd text !
2014-03-08

    ej medlem längre
Jo så kan det bli...
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden