Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Tanklock

Han
glömde

glömde
han

tanklocket

såg inte
riktigt

blinkade
varnade

SOS
för tanklock

han körde
fram

för att
ge mig
utrymme

han trodde
jag krävde
utrymme

skulle 
just
störta ut:

hörru
jag tror
du glömde
tanklocket!

då hade
han redan
åkt

säg är det
mitt ansvar

alla tankar
han nu
skvätter ut

över 
omnejden




Fri vers av Petter Wingren
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-08 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren