Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Just nu

Just nu
slår mitt
hjärta

andas
mina
lungor

arbetar
mina
muskler

tänker
min
hjärna

vandrar
mina
fötter

skriver
mina
fingrar 

just nu
är jag
tacksam

för människor
som gillar
mig

för berikande
erfarenheter

för uppdrag
med mening

för rimligt
motstånd

just nu
hänger
livet

på en
skör tråd

tvinnad
av paradoxer




Fri vers av Petter Wingren
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-08 22:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sanna ord! Just nu gäller att ta till vara.
2014-03-09

  livets_vår_51
det är nuet vi alla ska måna om, det finns bara nu, sen, borta!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren