Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Fem i tolv

Fem i tolv
kvinnodagen
2014

De 
sista
frågorna:

hur är det
att vara kvinna?

vad är det
att vara kvinna?

hur är det
att vara kvinna
som frågar kvinnor

om hur det är
att vara kvinna

stopp
inga mer
frågor

kvinnodagen
är över

för 
i år




Fri vers av Petter Wingren
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-09 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren