Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/passionatis.....


S K O N I N G L Ö S - V Å R






















bejakande


blomning


och livets mångfald,




var förnekelse, förnedring


aldrig på tanke.



Förnyelse - Liv - KÄRLEK


hans eviga stridsrop

klingade bortom

sakta försvinnande

ini i skogsbrynet.




inte ett månvarv till


hade han sagt,


psykiatrikerna

hade skrivit


"existentiell utmattning"



och vännerna berättade

med en tragisk mun:


"DIDRIK som älskade livet,

och aldrig varit trött PÅ livet,


bara AV - livet,



hade han nu fått.......nog?"




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-09 16:54



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Starkt och drabbande
och sorgligt om människans
utsatthet.
Gott humör och kämpaglöd
har sitt pris och krafterna
är inte oändliga.
En allt för ofta förekommande
verklighet
2014-03-11

  Teresia Ridell
Starkt och visst känns det igen..det där att riktigt orka en gång till..men inte för att man inte älskar..kanske för att man älskat för mycket, för hårt..och tiden sliter sår som om de rivs upp för ofta så hinner de inte läka..
2014-03-10

    ej medlem längre
Tänkvärd ord och slutformuleringen .. med orden "AV" och "PÅ" stannar kvar i sinet
2014-03-10

  aol
jag vill så gärna leva sa en vän men jag orkar inte,
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden