Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid sommar

Det är sommar, det är alltid sommar och jag har mina träningsskor och jag springer den sista biten ända fram och jag ser kyrkan och bron och husen på andra sidan och det är sommar och jag är alltid ensam men jag är inte rädd. Jag vänder och springer tillbaka och jag är alltid ung och det är alltid sommar och det finns ingenting att vara rädd för. Det är ljust ute och det är sommar och jag har satt på mig mina träningsskor och jag springer i sommaren, springer och stannar och en bil kör över bron och kvällen är rosa. Och himlen ska bli ännu mer rosa, den ska bli röd och du fanns då. Och du kanske var hemma i köket eller satt på altanen, plockade ner bestick i besticklådan och altandörren stod öppen. Du fanns då och jag var ung och det var alltid sommar och inget regn och jag sprang och jag var inte ledsen. Och det var alltid sommar.




Fri vers av Laisa
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-09 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laisa