Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndriga sulor

Mina fötter blöder,
Kanske inte så konstigt
När jag går med söndriga sulor.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-09 21:41



Bookmark and Share


  Connie
Verkligen tankeväckande text!
2014-03-31

  ULJO
Som Cornelis sjöng "somliga går med trasiga skor" och vad beror det på? Bra text som väcker tankar.
2014-03-15

    jordmatt
Vad är sulor?
På skor vet jag men i livet vet jag inte, är det nått man får eller föds med?
Sulor är kanske att vara normalt robust, de som inte är det nöts fortare än livet, dvs - det är logik att skärningspunkten kommer.
Tankeväckande!
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra