Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två kråkor i vårvindarna

Två kråkor på knotig gren
prata sitt kråkspråk.
Flyger och dyker
surfar på vårvindarna.
Landar på isen
åker kana på vingarna.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-09 23:03



Bookmark and Share


  HelenaW
Denna gillar jag! Ler och ser de åka kana... Tack för denna pärla!
2014-03-19

  Lena Själsöga Keijser
glädjebild skänker du
tack
2014-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
De njuter säkert lika mycket som vi...härligt...
2014-03-12

  anits VIP
Så fint skaldat!
2014-03-10

  ULJO
De är också värda en tanke
2014-03-10

  Katinka VIP
Så fin. Tänker på Kråkan i Mamma Mu.
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP