Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http.www.wingarr.se


Soffa

Det har 
hänt

att vi
gick in

i en

bel
aff
är

för att
köpa
byrå

men
kom
hem

med
en
soffa
räntefritt

den står
där än

mer trofast
än hunden

öppen
omslutande
generös

lyssnar
utan
spelat
intresse

till
varje
tankes
andetag

mot
sofftygs
membran

soffa
vuxenöra




Fri vers av Petter Wingren
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-10 02:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Klurigt! Soffa vuxenöra var mycket träffande.
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren