Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Konsert

En gitarr
en solist

strängar
spelar
på fingrar

ljudhål
ropar

den
svängda
sargen

dansar
genom
tak och
hårbotten

benen
stadigt
i golv

lyfter
likväl

händer
håller
greppet
om halsen

lyfter
likväl

akta
gitarren
tar över

det knakar
i väggar

strängar
spänns
över fönster

rummet
är klang
och kropp

vårt tak
är gitarrens
lock




Fri vers av Petter Wingren
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-10 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren