Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ISLOSSNING


Lyckliga - igen





















som för många andra


slutade passionen


med grå vardag -


med kris;


iskyla


mörker och desperation.




arbetslöshet är livlöshet




men livet går vidare,


årstiderna växlar


och nu har hon fått nytt jobb

och han vågade starta eget




dom är tacksamma


tar inget för givet,


inte heller att våren

skall börja blomma på allvar igen


- i deras hjärtan





Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-10 10:54



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Hoppfullt samtidigt
som verkligheten
är så sant beskriven.
Ge aldrig upp!
2014-03-11

  bittemi VIP
Ödmjukt hoppfullt och vemodsvackert!
2014-03-10

  Chorin Raphael
Wow! Fantastiskt!
2014-03-10

  Teresia Ridell
Vemodsvackert och sådär från verkligheten på ett sätt att bara älska och känna smärta i och med.
2014-03-10

    ej medlem längre
Försiktig Hoppfullhet
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden