Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/turning torsos....


N A T T * K A T T
























jag tänker mest



på natten.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-10 14:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det är då idéerna
kläcks och samtalen
äntligen blir av. Bäst
att ha papper och
penna beredda för
anteckningar.
Hjärnan behöver vila
genom att arbeta för
sig själv medan du sover.
2014-03-11

  Maj-Lis VIP
Ja då stör inget annat...men tankarna stör sömnen
2014-03-10

    ej medlem längre
Samma här... Minst som distraherar då.
Men du ser ändå något negativ ut:-)

2014-03-10

    ej medlem längre
Vill du bilda (natt)klubb?
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden