Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För länge, länge sedan


KISSNÖDIG!

                                     

Vi ska på semester. Hälsa på min mans syster som bor i Tyskland. Innan vi tar färjan över till Danmark, för vidare färd till Puttgarden, ska vi övernatta hos min farfar och farmor i Helsingborg. De bor i ett villaområde som heter Laröd. Farfar är en snäll, trevlig äldre man. Han är kunglig hovmålarmästare på Sofiero slott. Farmor är ett riktigt rivjärn, på snabba fötter.

De har inte så stort hus, så vi ska tälta i deras trädgård. Efter viss möda är tältet, som min man haft sedan barndomen, uppsatt. Det är tidig sommar. Natten är ljus. Husen står tätt. Vi säger god natt till farmor och farfar och går och lägger oss i tältet.

Mitt i den ljusa sommarnatten vaknar jag och är otroligt kissnödig. Någon potta finns inte till reds och in i huset kommer vi inte. Det är låst. Gravidkänslig och rädd för det mesta, vågar jag inte gå ut i trädgården för att kissa. Goda råd är dyra!

Jag får en ide´! Min lilla sminkväska kan vara lösningen på problemet! Jag tömmer ut sminket på tältgolvet, öppnar sminkväskan så mycket det går och börjar kissa i den. Tyvärr är den inte så stor att den rymmer allt. Jag är VÄLDIGT kissnödig, som man kan bli när man är gravid. Jag blir tvungen att knipa av strålen. Tur att man har bra bäckenbottenmuskler!

Jag håller sminkväskan försiktigt, för att inte spilla. Drar upp blixtlåset till tältöppningen. Sedan tömmer jag kvickt ut sminkväskans innehåll på gräset. Fort in i tältet och sätter mig över sminkväskan för att kissa färdigt. Då vaknar min man, som annars sover väldigt hårt.

- Vad i helvete håller du på med, ryter han, när han ser mig sitta över sminkväskan.

- Jag kissar i sminkväskan, tjuter jag.

- Varför går du inte ut och kissar i trädgården, undrar min man.

- Jag törs inte, tjuter jag, någon kan ju se mig.

Han skakar bara på huvudet och lägger sig till rätta för att somna om. Jag tömmer sminkväskan en sista gång. Somnar sedan om, lättad, på flera sätt.

 




Övriga genrer (Kåseri) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-10 16:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat med känsla i orden!
2014-03-11

  Petter Wingren
Utlämnande text, kombinationen rädsla, smink och piss är optimal. Stackars dej.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP