Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar

Strandens sand är täckt av glitter - dess mantel skimrar som stjärnorna,
Sagolika snäckor sover, purpurröda pärlor pryder,
I tropikturkost vatten vaggar växterna med vågorna,
Sjöstjärnor klättrar smygande längs korallrev och fjärilsfiskar förökar sig

Jag blundar och jorden blommar,
Det är vackert
- som poesi.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 395 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-03-10 19:59



Bookmark and Share


    Bellan25
DU ÄR POESI <3
2014-05-04

  Linda CH VIP
Vackra havsbilder!
2014-03-13

  Tess74
Vacker text
2014-03-13

    ej medlem längre
Vacker text.
2014-03-13

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar speciellt de tre sista raderna, men innan dess bygger du fram allt så underbart.
2014-03-12

    ej medlem längre
Du skriver spännande... här blir naturen i sig till poesi
2014-03-11

  Drömfångare
Ja, men precis, skönhet i naturen är ju precis som poesi! Bra sagt :)
2014-03-11

    skenaktig kärlek
Skimrande
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra