Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv

Tiden ritar cirklar

och minns

solen synar och bedrar

den hårdhudade andas i 

springorna mellan

orden

Den krattade verkligheten

krasar under skorna

Påstående i nuet 

för färd mellan platserna

Här börjar dagen...




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-11 09:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sann - så bra. Bokmärker.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo