Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild no. 46

Ömsom sitta, ömsom stå. Att sitta där man sitter och stå där man står. I detta rum fem män vilka två av dom sitta, tre av dom stå. I ett annat rum sju män. I alla rum olika antal män vilka alla fått varsin placering. Att stå eller sitta. Att låta sin hand vila över någon annan, en av många människor. Alla människor som funnits och finns. Också jag borde väl vara en del av dom? Är inte också jag en människa?


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-11 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson