Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Motgången ger mognaden


(Mel Yesterday Beatles)

Motgången
är i stunden sällan välkommen
men en viktig del av lovsången
en nära vän
är motgången

Utan den
når vi aldrig fram till mognaden
När vi strävar efter genvägen
känns tomheten
i framgången

Se hur skratt
och gråt ligger tätt
intill varann
samma kraft
som triggar i motstånd
den som vann

Sanningen
är att boxaren och dansaren
är som prästen och som konstnären
när motgången ger mognaden

Se hur skratt
och gråt ligger tätt
intill varann
samma kraft
som triggar i motstånd
den som vann

Sanningen
är att boxaren och dansaren
är som prästen och som konstnären
när motgången ger
mognaden

motgången
ger mognaden




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-12 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren