Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


När alla ungarna ska ut


(Mel Sång till friheten Afzelius)

När alla ungarna ska ut
när vi ska födas ut ur modern
igenom hinnorna
och vågorna
och tårarna
och våndorna
vi landar här i världen

När alla dagarna tömts ut
när vi ska födas genom döden
igenom hinnorna
och vågorna
och tårarna
och våndorna
in i den andra världen

När alla motstånd tagit slut
när vi har sett den äkta glädjen
i alla floderna
och sjöarna
och tårarna
och bäckarna
som rinner ut i haven

När alla ungarna ska ut




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-12 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren