Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/no return....


S K Ö R .


















så ofta


jag velat göra om



allting från början.





en FAR


som fanns,



en MOR


som orkade.






istället för självömkan



vill jag försöka



älska;






älska -



också den sköraste



sköraste livshistoria;







också min.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 448 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-03-12 14:09



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Försoning
Visdom
2014-04-26

  Ingrid Trolle
Försoning
Visdom
2014-04-26

  papessa
såååååå fint

jag älskar dessa rader

2014-03-18

    ej medlem längre
Din dikt förmedlar djup försoning o livsvisdom .. Tänker på raderna "kan du se skönheten, även när den inte är vacker och ösa ditt liv ur dess närvaro" .. Solklart bokmärke för dessa fina rader..
2014-03-17

  Alva Johnsson VIP

De små små guldkornen kan ibland vara mer värda
än den mest gnistrande diamanten
2014-03-17

  Eva Langrath VIP
Igenkännande tankar, berörs av känslan i orden.
2014-03-14

  Lena Själsöga Keijser
djupinnerliga
djupinsiktsord
2014-03-14

  Teresia Ridell
Så vackert, en tanke ett kärleksfullt sätt fler än du kan ta till sig..,så bra men så svårt för flera...(ja för mig inte minst..men viljan är där..)
2014-03-13

    ej medlem längre
Summera, värdera, reflektera.... filosofera.. den 8:e ålderns uppgift. Är själv inne på liknande spår:-)
2014-03-12

    ej medlem längre
Tankar som berör...
2014-03-12

  Rozsi.kovacs

Träffar på djupet bravo kyres
2014-03-12

  bittemi VIP
Berörande!
2014-03-12

  Ingrid Trolle
Så gripande vacker!
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden