Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills dess

Slit loss mina skor
Tryck ner dina fötter

Rör på dig
- Spring vet ja!
Känn hur skoskav slipas
På dina hälar
Hur huden lossar
Liksom hyvlas bort,
Salta såren
Skrik
Inte.
Blöd
På gränsen till förblöd
Så som jag gjorde

Tills dess
Ber jag dig hålla käft.




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-12 20:39



Bookmark and Share


    Bellan25
Skitbra!
2014-05-21

  Connie
Ibland är livet är som en långpromenad med grus i skorna!
2014-03-31

  Tess74
I like it a lot!
2014-03-13

  Drömfångare
Oj o.O
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra