Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Antiform

Ingenting
beständigt

allting
flyter

flod
utan fåra

hav
utan kust

längst
ner i
formlösheten

antiformen
den sanna

flödenas
egna
laglösa
vägnät

över
flodbottnar

havsströmmar
köldstråk

där 
motsatser
lever
i djupen 

i friska
stim
tätt
samman

under
paradoxernas
stjärnhimmel




Fri vers av Petter Wingren
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-12 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren