Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Hemma

Vem
vågar
vara

fullt ut
sig själv

i trohet
mot sitt
väsens
kärna

lika
obrottsligt
trofast

mot
medmänniska
och
mänsklighet

lika
anpassningsbar
inåt
som utåt

i samma
respekt
och empati

den väniskan
är redan
hemma

korsfäst

med en
kula
i nacken




Fri vers av Petter Wingren
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-13 04:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Människans dilemma i ett nötskal. Vem ska jag tänka på först? Mig själv eller andra?
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren