Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrmod

Springer fort över myren

ger doften

benen bär

ur munnen ryker kylan

daggdiamanter speglar

i solens spindelvävar

huttrande i morgonen flyger

tankarna

Möter den gnagande oron, låter den snudda

en blödande rispa

i fallet fångas

orden.

- Mod, kära vän, mod




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 272 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-13 12:56



Bookmark and Share


  J-M
"huttrande i morgonen flyger

tankarna"

Det är två rader som särskilt sticker ut på alla bra vis för mig som läsare.
Den här innehar något som tilltalar mig helt enkelt. Även om man är en myra kan man inneha stort mod.

2014-03-15

  Maiah VIP
Låter som en skön morgon, frisk och fint beskriven
2014-03-14

    ej medlem längre
Rubriken är perfekt till språngmarschen!
2014-03-13

  Karinw
Bär modet högt, i daggens stänk av glitter, alla tar inte vägen över myren, du kanske hittar hjortronen..
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo