Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnig

Skimrande fransar
Kyssar
Spunnet socker
Glitter
Rosa, lila, blå
Läppar som ler
Stjärnor
Lycka
Slumrar sött




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-13 14:09



Bookmark and Share


    Bellan25
Åh, så sött <3<3<3 Man vill suga på dikten som en karamell. Helt underbar.
2014-05-04

  Niclas Petersson VIP
Varma ord.
Som kärlek.
Vackert.
Gillar. Mycket.
2014-03-13

    ej medlem längre
Underbara små ord som föder känslor att läsa.

2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra