Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Födelse

Ägget
knäcks
genom
krastras 

ner
i pannan

gula
och vita

bildar
sollandskap

hettan
gör vitan
vitare

för att
stelna
i mönster

så blev
jorden till

så föddes
tanken 

så stelnade
känslans
lavaströmmar

till stadga
i det mogna
sinnet

så tog
livet
form

genom
vätskefyllda
hinnor

bortom
krastrasiga
äggskal





Fri vers av Petter Wingren
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-13 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren