Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kommunikationsbrist

Beröring och närhet är viktig sa mannen, med bleka läppar, hungrig blick, döda ögon och knäckte min handled! Ljudet av min brustna handled drunknade i hans fotskrap i smågruslustan. Mellan oss han ogenerade byxputighet och min slakt hängande handled. Det är viktigt med horisontalläge väste mannen och insåg inte sin egen komplexa diagnos. Skön vibration när min starka högerfot träffade hans trodda stolthet. Två veckor senare snubblade han förbi mig med skräck i blicken på  Verkstadsgatan. Sparka mig inte igen mannen tog det långa benet före och galopperade. Jag hann ropa: det är viktigt med kommunikation innan han snubblade i vågorna utanför det anrika badhuset på Bergsunds strand, där måsarna flög och fann sin fångst.

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-13 22:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vilken skön beskrivning utav det hela
2014-05-28

  Flicis VIP
tackar för en go' skratt
2014-04-23

  Lars Hedlin
Bra framfört!
2014-03-15

  Ulf D VIP
När bristen blir handgriplig, blir avståndet uppenbart, mellan respekt och föreställning. Detaljrikt och allmängiltig text. Jag gillar det specifika i texten.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP