Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tulpaner

Jag kände sådan längtan idag
sådant behov av att prata.
Få vila mot famnen
finnas nära.
Köpte vackra vårliga tulpaner
såna där som du gillade.
Satte dom i en vas
ställde ner den i snön.
Smekte gravstenen med ögonen
berättade om min saknad.
Berättade en massa saker
allvarliga och lätta lyckliga.
En sådan tröst och ro jag fann där
en meditation för själen.
Mitt hjärta kändes lätt och nästan lyckligt
medan vårvinden smekte min kind.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-03-13 22:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mjukt och vackert..
2014-04-14

    ej medlem längre
Vackert, fridfullt skaldat!
2014-03-19

  Rozsi.kovacs

Vilken vacker känsla du fick
vackert skrivet
2014-03-18

    ej medlem längre
Fridfullt fint.
2014-03-18

  Änglaögon
Berörande vackert och ärligt skrivet.
2014-03-18

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-03-15

  Eva Helene VIP
Kärleksfullt, fint!
2014-03-15

  ULJO
En text man bara älskar
2014-03-14

  Lena Själsöga Keijser
vackersamtal
i närhet

så är det
stenar bär ord
2014-03-14

    ej medlem längre
En text som känns ända in i själen att läsa.
2014-03-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så ömt och fint och berörande...
2014-03-14

  Linda CH VIP
En berörande och fin stund hos en saknad och älskad.
2014-03-14

  Nina.H
Berörande vackert skrivet!
2014-03-14

  Katinka VIP
Jag blir väldigt berörd. Så kärleksfullt du beskriver.
2014-03-14

  anits VIP
Vackert berörande
din text andas lugn och ro.
2014-03-14

    ej medlem längre
Underbart och fridfullt - mycket vackert..
2014-03-14

  walborg
Blir tagen - fint att läsa
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP